Sensationell!

Auf der Grundlage 48 Bewertungen

9.2

Jeweilige Preise

  • Zimmer:
    9.2/10
  • Badezimmer:
    9.2/10
  • Bedienung:
    9.3/10
  • Verpflegung:
    8.9/10
  • Lage:
    9.3/10
  • Qualität - Preis Verhältnis:
    9.1/10
  • Übereinstimmung mit dem Angebot:
    9.5/10

Empfehlungen

87%
für Paare
87%
für Familien
45%
für Senioren
41%
für Singles
41%
für Menschen mit Tieren
20%
Ausflüge
10%
Schulungen/Konferenzen
8%
für Behinderte
  • Becia
    9
    Becia
    2021-07-24 14:47:09

    Miejsce godne polecenia czyściutko estod zieleni.. Byliśmy jeszcze przed sezonem.. Cisza i spokój. Spacerkiem do centrum 15minut.Polecam

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Senioren

  • 5.4
    Turystka
    2021-07-14 19:42:57

    Jadąc tu sugerowałam się opiniami. Niestety wielkie rozczarowanie jeżeli chodzi o wyżywienie. Śniadania oczywiście smaczne, ale codziennie to samo, zero urozmaicenia. Obiady natomiast pozostają wiele do życzenia. Jak z podrzędnego baru mlecznego....

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie

  • Staniław i Beata
    10
    Staniław i Beata
    2021-06-20 14:16:32

    Super miejsce cisza i spokój. Bardzo czysto jedzenie pyszne. Pani w recepcji bardzo miła. Jednym słowem super!! Myślę ze jeszcze tam wrócimy. Polecam

    opinia zweryfikowana
    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Menschen mit Tieren
    • für Senioren
    • Ausflüge

  • 5.7
    Anonym
    2021-06-06 09:32:09

    Obiekt daleko od centrum jedzenie podstawowe bez szału.Obiekt czysty i zadbany.

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles
    • für Menschen mit Tieren
    • für Senioren
    • Ausflüge
    • Schulungen/Konferenzen

  • 9.6
    Bogdan
    2021-02-13 13:29:06

    Polecam! Cisza, spokój, natura, i.td. OK.

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Senioren

  • 9.8
    ANETA
    2020-10-09 11:47:47

    Byłam z Rodzinką w minione ferie, Bardzo fajny obiekt, pokoje czyściutkie, ciepłe i przytulne, wyżywienie super, codziennie inne menu, odległość od centrum ok, my korzystaliśmy z auta, ale jak ktoś lubi piesze wycieczki to też ok. Obsługa bardzo...

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Familien

  • 9.8
    Heringova Magdalena
    2020-10-03 08:07:36

    Bardzo ładnue położony pensjonat. Widok z okna cudny. Cicho. Wygodne łóżka. Balkon.

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien

  • 10
    Bilewicz bogumila
    2020-09-28 10:52:35

    Pokuj czysty ładny okolica super polecam

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Familien

  • 10
    Ślipek Beata

    Cisza spokój z dala od zgiełku. Pokoje przytulne , miła obsługa. Pyszne obiadokolacje, czego chcieć więcej. Polecam 👍

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles
    • für Menschen mit Tieren

  • 7.2
    Jerzy Kempa

    Byliśmy tutaj rok wcześniej. Obecny powtórny pobyt świadczy o dobrej ocenie obiektu.

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles

Mindestanzahl von Tagen

Hotline:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Überprüfen Sie unser Angebot!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Mehr