Sensationell!

Auf der Grundlage 101 Bewertungen

9.5

Jeweilige Preise

  • Zimmer:
    9.4/10
  • Badezimmer:
    9.5/10
  • Bedienung:
    9.6/10
  • Lage:
    9.7/10
  • Qualität - Preis Verhältnis:
    9.4/10
  • Übereinstimmung mit dem Angebot:
    9.6/10

Empfehlungen

86%
für Paare
84%
für Familien
50%
für Singles
33%
für Senioren
14%
Ausflüge
13%
Schulungen/Konferenzen
1%
für Menschen mit Tieren
1%
für Behinderte
  • 10
    Mariola
    2021-06-10 22:38:18

    Super pobyt w Willi Diament! Pokoje na jak najwyzszym poziomie!Obsluga REWELACJA :) POLECAM KAZDEMU!!!

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien

  • 2
    Klaudia
    2021-06-08 12:27:00

    Zacznę od tego, że obsługa tejże "willi" jest do wymiany. Pani bardzo nie uprzejma. Nie potrafi nawet odpowiedzieć "dzień dobry". Gości, czyli klientów, traktuje z góry i obsługuje byle jak, odpowiadając na każde pytanie z wielką łaską. Same...

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Singles

  • Renata
    10
    Renata
    2021-06-02 23:55:18

    Polecam, wszystko zgodne z opisem, fajna kuchnia z jadalnią, lodówki właśnie w jadalni. Blisko ( 2 min) sklep spożywczy, 5-7 min busy, deptak.

    opinia zweryfikowana
    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Senioren

  • 9.7
    Grzegorz
    2021-05-11 11:00:59

    Polecamy blisko do centrum, parking na miejscu ,nowe pokoje dobre wyposażenie. Sympatyczna Pani właścicielka. Pozdrawiamy:)

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Familien

  • 9
    Iwona
    2020-10-16 07:35:32

    Bardzo dobra lokalizacja blisko centrum. Minus- w dobie koronawirusa brak mydła w łazience.

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles

  • 10
    Anitka SS
    2020-09-02 08:06:43

    Cudowny pobyt w Willi Diament. Pokoje duze, pachnace a przedewszystkim czysciutkie. Bardzo miła Pani włascicielka, we wszystkim pomoze. Parking bezpłatny. Polecam Kazdemu!!

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles
    • für Senioren
    • Ausflüge

  • 10
    Marika
    2020-08-23 08:47:44

    Rewelacyjny pobyt w Karpaczu. Willa obłedna, wszystko nowe czyste pachnace. Naprawde nie mielismy do czego sie doczepic. Super włascicielka. Do centrum blisko. Parking bezpłatny na miejscu. POLECAM WSZYSTKIM!!

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles
    • für Senioren
    • Schulungen/Konferenzen

  • 8
    Barbara Kołak
    2020-08-23 08:02:00

    czysto i zadbane pomieszczenia

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare

  • 7.6
    Emilia Alwin
    2020-08-16 10:58:19

    Obiekt jest zadbany, kuchnia dobrze wyposażona, znajdują się punkty do dezynfekcji rąk. Łazienki, jak i pokoje, są czyste, jednak zdecydowanie za ciasne. Łazienki w pokoju dwuosobowym minimalistyczne. Podobnie jak pokój na poddaszu... Dodatkowo,...

    opinia zweryfikowana
    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Singles

  • 9.6
    Ewelina Szl
    2020-07-30 08:19:52

    Pokój czysty i zadbany, bardzo miła pani z recepcji, dobrze wyposażona kuchnia. Polecamy.

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Senioren

Mindestanzahl von Tagen

Hotline:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Überprüfen Sie unser Angebot!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Mehr