Sensationell!

Auf der Grundlage 22 Bewertungen

9.9

Jeweilige Preise

  • Zimmer:
    9.9/10
  • Badezimmer:
    9.9/10
  • Bedienung:
    9.9/10
  • Lage:
    9.8/10
  • Qualität - Preis Verhältnis:
    9.8/10
  • Übereinstimmung mit dem Angebot:
    10/10

Empfehlungen

100%
für Familien
90%
für Paare
74%
für Senioren
50%
für Singles
41%
für Behinderte
24%
für Menschen mit Tieren
12%
Ausflüge
6%
Schulungen/Konferenzen
  • Aneta
    10
    Aneta
    2022-08-06 01:02:27

    Pokoje czyste i bardzo wygodne w pokoju lodowka i czajnik, dodatkowo 2 bardzo dobrze wyposazone kuchnie. Blisko do centrum i plazy Dubaj. Przemily i pomocny własciciel. Polecam pobyt w Zorzy.

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles
    • für Senioren

  • 10
    Zuzanna
    2022-07-23 22:49:03

    Mili właściciele i przytulne pokoje, byłam kilka dni temu i na pewno przyjadę za rok.

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Familien

  • 10
    Lilianna
    2022-07-23 22:31:46

    Bardzo miła obsługa i fajny plac zabaw. Bardzo fajne pokoje z lodówką i czajnikiem. Bardzo polecam. I na pewno przyjadę tu za rok.

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Familien

  • Malwina
    10
    Malwina
    2022-01-06 18:38:37

    Byliśmy dwukrotnie i w tym roku również planujemy wrócić do Zorzy. Czysto, cicho i przyjemnie.

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Senioren

  • Michalina
    10
    Michalina

    Wygodne, ładne pokoje niedaleko morza i centrum. Właściciele bardzo serdeczni i pomocni. POLECAM!

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien

  • Aneta
    10
    Aneta

    Polecam serdecznie. Właściciele bardzo pomocni i sympatyczni. Pewnie za rok wrócimy. Pozdrowienia dla właścicieli😀

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien

  • 10
    Jakub

    Idealne miejsce dla rodzin,cisza spokoj blisko sklep i plaża. Jestesmy poraz drugi w tym samym miejscu.Polecamy Pana Adama i pozdrawiamy

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Familien

  • Anna
    10
    Anna

    Oferta zgodna z opisem. Właściciele sympatyczni i bardzo uczynni. Pewnie jeszcze wrócimy pod ten adres. :)

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Behinderte
    • für Senioren

  • 10
    Dawid

    Mimo przegranej Chorwatów w finale ligi mistrzów uważamy pobyt w tym miejscu za bardzo udany. Przed decyzją o miejscu zakwaterowania kierowaliśmy się zdjęciami i opiniami. Wiecie co? Wszystko jest w porządku. Nie rozczarowaliśmy się. Zastaliśmy to...

    + mehr
    Ausfahrt: für Familie
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles
    • für Behinderte
    • für Senioren

    die Antwort des Objekteigentümers:
    Francja!!! Dzięki za opinie i oczywiście zapraszamy w przyszłości. Pozdrawiam!
  • 10
    Natalia Kuszła

    Śliczne, czyste pokoje a przede wszystkim uczynni i przemili właściciele :-) Polecamy to miejsce wszystkim!!

    + mehr
    Ausfahrt: im Paar
    Polecam:
    • für Paare
    • für Familien
    • für Singles
    • für Menschen mit Tieren
    • für Behinderte
    • für Senioren
    • Ausflüge
    • Schulungen/Konferenzen

Mindestanzahl von Tagen

Hotline:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Überprüfen Sie unser Angebot!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Mehr