Was denken die Touristen? Bewertungen der Stadt

Meinung hinzufügen
  • 10
    Krzysztof
    21-01-2023

    Pełno atrakcji każdy tu znajdzie coś dla siebie

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 8
    Kasia
    11-01-2023

    Pięknie, ale minusem są wąski, zatłoczone chodniki.

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Iwona Kosowska
    03-01-2023

    Kocham Szklarska Porebe , polecam odwiedzic to piekne miejsce

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Grzegorz
    08-12-2022

    ok

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • Super

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Magdalena
    20-11-2022

    Bardzo lubię Szklarską Porębę. Jest gdzie chodzić i z samego Miasta jak i również dojechać kolejką do Czech lub "przystanek" dalej i na Polanę Jakuszycką

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Irek
    14-11-2022

    Super miejsce

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Marek
    19-10-2022

    Mała miejscowość z dużym potencjałem. Podczas czterodniowego pobytu zdążyliśmy pochodzić po górach(Karkonosze i Izery, pojeździć na rowerze, pobiegać po górach i powspinać się po okolicznych skałkach.

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    wojciech Gałek
    16-10-2022

    jak zawsze pięknie :)

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Agnieszka
    09-10-2022

    Szklarska Poręba zachwyca sama w sobie... Piękna okolica, dużo szlaków turystycznych, wyciągi, wodospady, potoczki, skalne pomniki, piękny park krajobrazowy, dużo lokali serwujące przepyszne jedzenie, przyjazna zwierzętom, wiele atrakcji idealnych dla rodzin z dziećmi. Idealne miejsce na cudownie spędzony czas i wypoczynek...

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • Czyste miasto

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 8
    mirosław
    20-09-2022

    Miasto z mnóstwem atrakcji

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Ewa Chadzynska
    17-09-2022

    .

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    PIOTR CYGAN
    04-09-2022

    Jest super

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Izabela D.
    29-08-2022

    Bardzo ładne miasto, przygotowane na turystów. Dużo barów, restauracj. Piękne góry, dużo miejsc do zwiedzania Warto tu przyjechać.

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Wioletta
    25-08-2022

    Miejsce zarówno na pogode jak i niepogode- jest co robić

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Konto gelöscht.
    25-08-2022

    Bardzo fajne przyjazne miasto. Dużo tras do spacerów po górach.

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Małgorzata
    17-08-2022

    Super miasteczko na wakacyjny urlop.

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 6
    Anonym
    13-08-2022

    Miejscowość jako atrakcja turystyczna super. Uciążliwość dla turystów - w wielu miejscach płatność tylko gotówką. Restauracje czynne w środku sezonu letniego do godz. 20-21 to chyba jakiś żart.

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

  • 10
    Małgorzata
    27-07-2022

    Niesamowite miejsce, które jest punktem zaczepienia co roku i na pewno odwiedzimy Szklarską ponownie i to nie raz.

    Niemand sonst hat diese Bewertung bewertet

Mindestanzahl von Tagen

Hotline:

801 000 781

poniedziałek - piątek, 8:00 - 18:00

Dotrzyj do 3 mln turystów
Dodaj swój obiekt

Überprüfen Sie unser Angebot!

Aplikacja dla właścicieli obiektów

Mehr